Support Inloggen

Odoo web & digitale marketing

 

Met de hulp van onze dochteronderneming 2mprove kunt u uw Odoo webomgeving en digitale marketing apps optimaal benutten. 2mprove is gespecialiseerd in Odoo webontwikkeling, web optimalisatie, social media, e-mail marketing en marketing automatisering aan, om het rendement van uw bedrijf te maximaliseren.

person using laptop

Onze grafische, web- en digitale marketing experts zorgen er vanuit ons kantoor in Roeselare voor om uw bedrijf een visuele identiteit te geven, een krachtige website op uw Odoo platform te bouwen en het maximale rendement uit uw Odoo omgeving te halen.​

Beschikt u zelf over een marketing afdeling of bent u zelf marketeer of webbouwer? Ook dat kan! Aan de hand van gerichte workshops biedt 2mprove de mogelijkheid om de kneepjes van het vak te leren en uitgebreide kennis op te doen binnen de web- & digitale marketing apps van Odoo!

Naar 2mprove.be 

Reken op de digitale marketing expertise van 

2mprove


2mprove beschikt over uitgebreide odoo kennis, in-house specialisten en een unieke hands-on mentaliteit.  Benieuwd naar waar 2mprove ook voor uw bedrijf specifiek hét verschil kan maken? Maak een vrijblijvende afspraak.


Maak een afspraak