Support Inloggen


Accomodata biedt 

complete IT-dienstverlening 

in bedrijfssoftware


We zijn een vooruitstrevend IT-bedrijf dat bedrijfssoftware van de modernste generatie installeert en onderhoudt. Het volledige potentieel van onze klanten helpen bereiken is onze missie.

We implementeren en bieden ondersteuning voor Odoo Enterprise, voornamelijk bij handels-, retail-, project georiënteerde, diensten- en productiebedrijven.

In vijf jaar tijd zijn we gegroeid tot premium Odoo Gold partner in België.


Meer weten? Contacteer ons!


Multidisciplinair samenwerken en dingen gedaan krijgen


Wij geloven dat onze sterkte bij ons projectteams ligt. Elk team bestaat uit verschillende experten die gespecialiseerd zijn in een vakdomein. Dit zorgt voor een open en vlotte communicatie met onze klanten.
Deze benadering is bijzonder succesvol gebleken bij meer dan 100 Odoo Enterprise projecten die Accomodata de voorbije jaren realiseerde.

Contacteer ons voor  informatie over onze benadering 

"Bedrijven die digitalisering omarmen zien mogelijkheden in plaats van risico's"

Projectaanpak


On time, on scope, on budget. 
De passende methodologie voor uw project


De succesvolle implementaties die we realiseerden sterken ons in onze overtuiging dat een klantvriendelijke maar gestructureerde aanpak noodzakelijk is voor het halen van de projectdoelstellingen.

Kleine organisaties wensen vaak hands-on the werken, waarbij module per module in gebruik wordt genomen. En dat is oké.

Grotere en complexere organisaties hebben baat bij ons project implementatiemethode die gebaseerd is op beproefde ERP-methodieken.
Projecten worden in fasen opgesplitst, telkens met een duidelijke taakverdeling en (deel)opleveringen. De timing, de scope en het budget blijven onder controle.

 De juiste methode kiezen? Contacteer ons!

 

De kracht van digitale marketing

2mprove


  • ​Recentelijk richtten we 2mprove op als nieuwe afdeling. Met 2mprove bieden we - mede door onze baanbrekende visie op digitale marketing, websites en marketing automatisatie - een toegevoegde waarde aan alle bedrijven die werken met Odoo.
  • 2mprove biedt webontwikkeling, advies over digitale marketing en marketing automatisatie met het Odoo-platform.

Ontdek 2mprove

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Accomodata draait alles om mensen. Dit is een visie die we graag in ons ondernemerschap willen doorvoeren en die we hoog in het vaandel dragen.

We zijn daarom vastbesloten om ons in te zetten voor één of meerdere initiatieven die ons oprecht nauw aan het hart liggen en die erop gericht zijn om kloven in onze maatschappij te overbruggen. Hierbij denken we aan projecten zoals het ondersteunen van lokale gemeenschappen door middel van toegang tot het (hoger) onderwijs, het stimuleren van duurzame ontwikkeling en het bewust omgaan met onze ecologische voetafdruk. We geloven dat deze initiatieven niet alleen een positieve impact hebben op de samenleving, maar ook bijdragen aan onze eigen groei en ontwikkeling als bedrijf.