Support Inloggen

Gratis training: Digital Marketing met Odoo

Registraties zijn gesloten

Bedrijven die sterk inzetten op strategische online marketingcampagnes verzilveren groei!

Wist u dat Odoo het ideale platform is om uw bedrijfscontent te boosten, uw naamsbekendheid te verhogen en het aantal leads/opportuniteiten op te trekken?

Met Odoo marketing tools kan u de juiste doelgroep benaderen met specifieke advertenties via social media of push notificaties, gesegmenteerde mail campagnes opzetten en beheren of complexere automatische marketing flows opzetten. Odoo helpt u marketingprocessen en multifunctionele campagnes - over meerdere kanalen - automatisch te beheren en analyseren.

Tijdens deze infosessie Digital Marketing met Odoo, waar we dieper ingaan op de meest voorkomende bottlenecks bij social marketing, mail marketing en marketing automation, laten we u kennismaken met de Odoo marketing tools en krijgt u tal van tips & tricks aangereikt die u meteen in de praktijk kan omzetten.


Jurgen Platteau, digital marketeer en webdesigner bij Accomodata is dé juiste man om u de verschillende marketingmogelijkheden in Odoo te demonstreren.

Wij nodigen u dan ook graag uit in onze kantoren te Ronse voor deze leerrijke gratis sessie rond Digitale Marketing met Odoo


 
 
Datum & Tijd
donderdag
8 september 2022
16:00 18:30 Europe/Brussels
Locatie

ACCOMODATA

O.Delghuststraat 60
TIO3
9600 RONSE
België
+32 9 396 21 00
info@accomodata.be
address in Google Maps
Organisator

ACCOMODATA

+32 9 396 21 00
info@accomodata.be
DEEL

Find out what people say about this event and participate to the conversation.