Support Inloggen'AI' READY OMNICHANNEL BACKBONE VOOR FASHION BRANDS, RETAIL EN GROOTHANDEL 

Optimale softwareoplossing voor modebedrijven: Odoo 4 fashion belooft de manier waarop de mode-industrie opereert in dit digitale tijdperk te ondersteunen, van creatie tot verkoop. Odoo 4 Fashion biedt naadloos geïntegreerde groothandels- en retailfunctionaliteit, een gebruiksvriendelijke interface.  Met Odoo 4 Fashion ben je klaar voor de toekomst.  

Modeproducenten, groothandelaars en retailers, die programma’s zoals ontwerp, (pre-order)verkoop, productie, inkoop, logistiek, multi-store kassa, voorraad, boekhouding en webshop integreren in één systeem, zijn in staat om sneller in te spelen op het snel veranderende koopgedrag van klanten.

Contacteer ons   Ontdek alle functionaliteiten


 
 

Odoo 4 Fashion is een geavanceerde en intuïtieve softwareoplossing, speciaal ontworpen voor fashionbedrijven.​ 

Odoo for Fashion biedt een geïntegreerd platform dat een breed scala aan zakelijke behoeften dekt, waaronder E.R.P. en Financiën, artikelcreatie en productie, eBusiness voor b2b & b2c, en multi-store retail.

De  alles-in-één aanpak stroomlijnt operaties, vermindert de noodzaak van meerdere softwareoplossingen en bevordert naadloze samenwerking  tussen afdelingen. 

CREATIE

Odoo 4 fashion:  een geïntegreerde oplossing voor het beheer van het creatieve proces in de mode-industrie. 

Registreer de gegevens van je collectie in detail en volg stap voor stap de totstandkoming van je collectie.Het fungeert als een centrale hub waar ontwerpen, prototypes, artikelgegevens, materialen, BOM (bill of materials), maatspecificaties, product sheets en een leveranciersportaal worden beheerd. Deze alles-in-één oplossing stroomlijnt de workflow, bevordert samenwerking en verbetert de efficiëntie voor modebedrijven.

PRODUCTIE

Odoo 4 Fashion: een allesomvattende controle over je productieproces .

Het artikelbeheersysteem zorgt voor controle over productdetails, terwijl Inkoop het sourcen van materialen vergemakkelijkt. De Productie-module stroomlijnt productieprocessen, terwijl Logistiek de supply chain optimaliseert. De mogelijkheden voor magazijnbeheer verbeteren het voorraadbeheer

VERKOOP

Verenig je fysieke en digitale handel met Odoo 4 Fashion 2024

Odoo 4 Fashion is ontworpen om uw klanten de meest soepele koopervaring te bieden via verschillende kanalen.
Zowel voor B2B, B2C en retailbedrijven zorgen we ervoor dat uw klant centraal staat en dat uw bedrijfsprocessen hierop zijn afgestemd. Uw klanten bekomen extreem soepele interactiemogelijkheden met uw fysieke en online winkel(s), waarbij overal dezelfde informatie wordt weergegeven.

Gebruiksgemak verhoogt efficiëntie

Odoo for Fashion staat bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Met een ontwerp dat gebruiksgemak voorop stelt, kunnen gebruikers moeiteloos door de software navigeren, waardoor de leercurve voor nieuwe gebruikers wordt geminimaliseerd. Deze toegankelijkheid verbetert de algehele gebruikerstevredenheid en efficiëntie.

ONTDEK ODOO 4 FASHION 

DESIGN

AANKOOP

PRODUCTIE

LOGISTIEK

 VERKOOP & RETAIL

E-COMMERCE

Overtref de verwachtingen van de klant

Accomodata heeft heel wat ervaring opgebouwd in het implementeren van Odoo bij fashion distributie- en retailbedrijven.

Accomodata heeft Odoo verrijkt met diverse optimalisaties en specifieke uitbreidingen voor de fashion sector. Odoo gecombineerd met deze uitbreidingen draagt de naam Odoo 4 Fashion.

Om de voordelen van het omnichannelgebeuren ten volle te benutten is een omnichannel softwareoplossing essentieel om de concurrentie voor te blijven in de sterk veranderende modeindustrie van vandaag.

 
 

VOOR FASHION BRANDS

WAAROM KIEZEN VOOR ODOO 4 FASHION?

Volledige Integratie van Bedrijfsprocessen

Odoo 4 Fashion biedt een uitgebreide suite van modules, voor artikel creatie, orderverwerking, voorraadbeheer, productie boekhouding, CRM en meer. Door gebruik te maken van de alles-in-één oplossing van Odoo 4 Fashion kunnen fashion brands al hun bedrijfsprocessen op één platform integreren, waardoor gegevens naadloos kunnen worden gedeeld tussen verschillende afdelingen. Dit leidt tot een gestroomlijnde workflow en verhoogde efficiëntie.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Fashion brands hebben vaak unieke behoeften op het gebied van collecties, productvarianten, seizoensgebondenheid en trends. Odoo 4 Fashion staat bekend om zijn aanpasbaarheid en flexibiliteit. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke eisen van een fashion brand, of het nu gaat om het beheren van verschillende collecties, het volgen van seizoensgebonden veranderingen of het implementeren van specifieke thema's

Schaalbaarheid en Toekomstbestendigheid

Odoo 4 Fashion is ontworpen met schaalbaarheid in gedachten, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de groei van een fashion brand. Of het nu gaat om het uitbreiden van het productassortiment, het betreden van nieuwe markten of het vergroten van de operationele capaciteit, Odoo 4 Fashion kan meegroeien met de veranderende behoeften van het bedrijf. Dit maakt het een toekomstbestendige keuze voor fashion brands die streven naar langetermijnsucces.

VOOR RETAIL & GROOTHANDEL

WAAR ZIT DE GROTE MEERWAARDE?

Geïntegreerde Omnichannel Ervaring

Odoo 4 Fashion biedt een alles-in-één oplossing die specifiek gericht is op detailhandel, waardoor fashion retailers een naadloze omnichannel ervaring kunnen creëren. Met modules voor voorraadbeheer, point-of-sale (POS), e-commerce en CRM kunnen retailers hun fysieke winkels, online winkels en andere verkoopkanalen integreren. Dit stelt hen in staat om een consistente en gepersonaliseerde ervaring voor klanten te bieden, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken.

Efficiënt Voorraadbeheer

Voor fashion retailers is nauwkeurig voorraadbeheer essentieel. Odoo 4 Fashion biedt functionaliteiten voor real-time voorraadbeheer, waardoor retailers inzicht hebben in hun voorraadniveaus op verschillende locaties. Dit helpt bij het voorkomen van over- of onderbevoorrading en verbetert over het algemeen de operationele efficiëntie.

Krachtige Analyse en Rapportage

Odoo 4 Fashion biedt geavanceerde analysetools waarmee fashion retailers diepgaande inzichten kunnen verkrijgen in hun verkoopprestaties, klantgedrag, voorraadomzet en meer. Door gebruik te maken van deze rapportagefuncties kunnen retailers trends identificeren, prognoses maken en strategische beslissingen nemen om hun bedrijf te laten groeien. Het vermogen om gegevens te analyseren en snel te reageren op marktveranderingen is cruciaal in de dynamische wereld van de fashion sector.

Uw modebusiness verder doen groeien?


Odoo 4 Fashion 2024 biedt een krachtige set aan tools om uw artikelen sneller,  slimmer en op de meest efficiënte manier aan de klant te brengen.